Az idei tanévzárót rendhagyó módon tartottuk iskolánkban. Mivel a tanulók szinte teljes létszámban összefüggő szakmai gyakorlaton vesznek részt, ami sokaknak már június 18-án megkezdődött, az iskolavezetés úgy döntött, hogy egy kifejezetten rövid, célirányos, „családias hangulatú” rendezvényt szervezünk, ahol Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszony röviden értékeli és bezárja a 2017/2018-as tanévet.

Farkas Rita versmondása után igazgató asszony a következő tanévre több, elmélyültebb tanulásra buzdította a diákokat. Átadta a kiemelkedő eredményt elért diákjaink közül a nevelőtestületi dicsérettel járó oklevelet és könyvjutalmat az alábbi tanulóknak:

Trnyik Réka (9. D)

Példás magatartásáért, eredményes tanulmányi munkájáért, kimagasló szorgalmáért és sportteljesítményéért, versenyeken nyújtott eredményes szerepléséért és rendezvényen nyújtott tevékenységéért.

Uhljár Tímea (10. C)

Eredményes tanulmányi és kimagasló közösségi munkájáért, rendezvényeken nyújtott tevékenységéért, példás magatartásáért és kimagasló szorgalmáért.

Furár Beáta (10. I)

Eredményes tanulmányi munkájáért és példás magatartásáért.

A Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány Kuratóriuma Bak Gyula Zsolt és Herczeg Gábor 11. D osztályos, vendéglátóipar ágazatba járó diákoknak ítélt – versenyeredményük alapján – ajándékutalványt.

A tanév hivatalos lezárása, a nyári szünet kihirdetése után az osztályfőnökök átadták a bizonyítványokat, könyvjutalmakat és az okleveleket.

Minden kedves diákunknak kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!

Vigyázzatok magatokra!

Találkozunk 2018. szeptember 1-jén!