Menu
Slider

2018. november 24-én, szombaton, gasztronómiai versenyen vett részt intézményünk, a GYSZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szarvas) vendéglátó-turisztika munkaközösségének 4 tagja (Ardainé Tóth Anikó, Balás Péter, Borbély Tünde és Sutyinszkiné Pljesovszki Mária), valamint két tanulónk (Burai Petra és Stacey Prins).

A program kora reggel kezdődött, csak úgy, mint egy hagyományos disznótor. A délelőtt folyamán megtekinthettünk egy hagyományőrző bemutató disznóvágást, nótákat hallgattunk és láthattuk a Körösmenti Táncegyüttes műsorát.

Több kategóriában neveztünk. Birsalma pálinkánk bronz minősítést, hájas süteményeink emléklapot és magyaros paprikás kolbászunk pedig I. helyezést, valamint a GYÜSZ-TE különdíját nyerte el. A Vajdasági Citadella Egyesület elismeréseként meghívtak minket a
2019. február 15-17. között megrendezésre kerülő Novi Sad-i Disznótoros rendezvénysorozatra.

Ezúton köszönjük az intézmény, Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszony és a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány támogatását.

Borbély Tünde munkaközösség-vezető

 

MENŰ

Menu

Továbbtanulási lehetőségek

Online olvasóik:

Oldalainkat 282 vendég és 0 tag böngészi

001479098
Ma
Tegnap
Héten
Hónapban
Összesen
504
1423
6441
29519
1479098
Your IP: 18.209.104.7
2019-07-19 08:09

Statisztika

Látogatók
1
Cikkek
270
Cikkmegtekintések találatai
448701

Go to top

Copyright © 2011 GySzC Székely Mihály Szakképző Iskolája és Kollégiuma
Cím: 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. Telefon: 66/514-890 Fax: 66/312-988