Az idei tanévben négy kolléga cserélte fel a „munkás hétköznapokat a jól megérdemelt pihenéssel” intézményünkben. Két technikai dolgozó Kovács Jánosné és Viszkok Mária, valamint Czerjak Ilona szakoktató és Tóthné Lipták Erzsébet pedagógus kollégánktól köszöntünk el nyugdíjba vonulásuk alkalmából 2019. június 28-án.

“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.” – fogalmazta meg Victor Hugo. Azt gondolom, mindannyian nagyon fognak hiányozni közösségünknek, hiszen mind a négyen kiváló szakemberek – a maguk munkaterületén.

A pedagógus kollégák munkáját a Gyulai Szakképzési Centrum is elismerte: Tóthné Lipták Erzsébet a Centrum legrangosabb kitüntetésében, a „Centrum emlékplakett”-ben részesült. Az elismerést a Gyulai Szakképzési Centrumban ünnepélyes keretek között vehette át.
Czerjak Ilona ugyanezen a rendezvényen elismerő oklevelet kapott. Mindkét elismerés a Centrum emlékfalon való névmegjelöléssel párosul.

Technikai dolgozóink Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszonytól kaptak oklevelet a tantestületi tanévzáró értekezlet után, illetve valamennyien az alkalmazotti közösség ajándékában részesültek, jelképes köszönetként az intézményben hosszú éveken át végzett munkájukért.

Kívánunk nekik örömteli, hosszú, boldog nyugdíjas éveket!

Harmati Annamária igazgatóhelyettes