Augusztus 24-én intézményünk (GYSZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szarvas)  diákönkormányzatának legaktívabb tagjai (Köménymag) képzésen vettek részt.

A nyári beszámolók után csapatépítő játékokkal múlatták az időt, melyhez a hűvös kollégium megfelelő helyszínt biztosított.

Ám nemcsak az összetartozás növelése és a kapcsolatok kialakítása volt a fő célja ennek a képzésnek. Beérkező gólyáinknak minden évben gólyanapot szervezünk, és igyekszünk minden alkalommal megújulni. A közös munka révén gondoskodtunk arról, hogy idén is remek napokat töltsenek majd el gólyáink és gólyafőnökeik együtt.

Késő délutánra kellemesen elfáradtunk, így a szalonnasütés megfelelő kikapcsolódást biztosított. A tűz körül ülve tervezgettük a programjainkat, a diákönkormányzat saját helységének berendezését. Számos új ötlettel álltak elő a Köménymag tagjai, hogyan tehetnénk színesebbé iskolánk mindennapjait.

A tábortűz körüli csendes zene és a hajnalig tartó beszélgetések pedig megerősítették bennünk: Székelyesnek lenni jó!

Köszönjük az iskolavazetésnek, hogy lehetőséget adott a program megszervezésére, és köszönöm a Köménymagnak, hogy ilyen fantasztikus munkát végeznek.

Miskolczi Zsuzsanna Diákönkormányzatot patronáló pedagógus