2020. február 24-én Kecskemétre utaztunk, amit az osztályfőnökünk, Kasikné Terényi Mónika tanárnő szervezett meg. Elsőként két iskolát látogattunk meg, ahol az osztály szétvált. 

A pedagógiások és a szépészetesek a Kecskeméti Szent-Györgyi Albert Középiskolába mentek, ahol a 11. évfolyamos pedagógiások bemutatták az iskolát, meséltek a gyakorlatukról, óráikról, majd a végén csapatokat alkotva együtt játszottunk. Ez alatt az idő alatt a turisztikások és vendéglátósok a Kecskeméti Széchenyi István Középiskolába látogattak, ahol a végzős turisztikás diákok meséltek vizsgájukról, az iskolai életről és továbbtanulási terveikről.

Majd körbevezettek az iskolában minket. Lehetőség volt arra is, hogy néhány órába bepillantást nyerhessünk. Megmutatták a különböző tanműhelyeiket és szaktantermeiket.

Miután elhagytuk az iskolákat ellátogattunk a Kiskunsági Nemzeti Park Látogatóközpontjába. Végül a hazautazásunk előtt megebédeltünk és egy kis szabadidő eltöltése után indultunk haza. Kellemes napot tudhattunk magunk mögött.

Köszönjük a Gyulai Szakképzési Centrumnak és iskolánknak hogy utazásunkat támogatta.

Kuti Karina és Farkas Rita 11. D osztályos tanulók