Örömmel számolunk be arról, hogy fenntartónk jóvoltából ismét új eszközökkel bővültek fodrász tanműhelyeink, így azok még korszerűbb felszereltséggel bírnak, alkalmasak arra, hogy ott a legmodernebb technikákat sajátítsák el a szépészet ágazatba járó, majd fodrász szakmát tanuló diákjaink az itt töltött évek alatt.

A technika fejlődését követve beszereztünk két ózonos gőzbúrát, melynek köszönhetően jelentősen lecsökken a hatóidő bármilyen termék használata esetén, a hajszínezés, festés, egyenesítés, dauer, pakolások alatt. A haj hidratált, fényes, ragyogó és dúsabb lesz az ózon és gőz technológia hatására. Alkalmazása csökkenti a zsírosodást, korpásodást. Lerövidült szolgáltatási idő mellett maximális eredményt érhetünk el. 

A gőz erejét felhasználjuk még a hajvasaláskor is, ezekkel az új vasalókkal „gyalult” hatást kapunk vagy éppen rugalmas hullámokat a haj károsodása nélkül. A steam pod kezeléssel a haj gyönyörű fényessé, egészségessé válik. 
Nyitott tanműhelyeinkben most is folyik a gyakorlat, persze a járványügyi előírások maximális betartása mellett. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink az ilyen, sajnos előre ki nem számítható időszakban is teljesítsék a gyakorlatot, hiszen a tanév végén vizsgát kell tenniük. 
A mindennapi szakmai kihívásoknak megfelelően a szolgáltatások bővítésével arra törekszünk, hogy jó szakembereket képezzünk.
Amennyiben szívesen kipróbálnák az új eszközeinket, jelentkezzenek be még ma! 
Szeretettel várjuk Önöket!

Szerbné Takács Judit