Kedves 2/14. C Osztály Diákjai!

Elröppent ez a két év, amit ezen az évfolyamon együtt tölthettünk!  Nekem könnyű dolgom volt, hiszen már céltudatos felnőttként ismertelek meg benneteket, akik tudták, hogy fodrászok, vagy vendéglátásszervezők szeretnének lenni.

Bármilyen nehéz évünk is volt, és tudom sok közös dologból kimaradtunk, mégis nagyon boldog vagyok, hogy osztályfőnökötök lehettem. Szerettem a közös óráinkat, hiszen személyiségeteknek mindig varázsa volt. Büszke vagyok rátok, hogy a digitális tér sem tántorított el benneteket attól, hogy a nehéz helyzeteken átsegítsük egymást, legyen szó tanulásról vagy csak a mindenki számára nehéz hétköznapokról. Ebből is jól vizsgáztatok!

Köszönöm a nevetekben is az iskola vezetésének, kollégáimnak és szüleiteknek azt a kiváló szakmai munkát, törődést, a háttérből való támogatást, ami miatt most együtt örülhetünk a megszerzett szakmai bizonyítványotoknak.

A jövőben, ha tehetitek, tanuljatok, képezzétek magatokat, hogy még jobbak legyetek abban, amit majd hivatásotoknak tekintetek.

Kívánom legyetek nagyon boldogok a választott szakmátokban és a magánéletben egyaránt!

Szeretnék elköszönni tőletek a következő idézettel:

„Vesszők helyett néha pontot kell tenni,

Ha hátrálnál, inkább csak előre menni

Kéne, mert vágyakból nem épült semmi,

És nem kell, csak bátorság, egy kis mákszemnyi.”

(Soulwave)

Fekécs Magdolna osztályfőnökötök