2021. október 15-én iskolánkban (GYSZC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Szarvas) immár harmadik alkalommal került megrendezésre az ErasmusDay.

Egy E+ alakzatot alkotva iskolánk tanulóit bevontuk az előzetes hírgyártásba, felkeltve érdeklődésüket, hogy „valami készül”.

Az ErasmusDay napján aki szerepelt a fotón, követte az iskola oldalát és posztolt is az eseményről, ajándékot kaphatott. 

A szép számban érdeklődők fotókiállítást tekinthettek meg, illetve külföldön szakmai gyakorlatot teljesítő diákok élménybeszámolóit hallgathatták a program keretén belül.

Ajándéktárgyakból kiállítást rendeztünk be. Az angol, illetve német nyelvű totó kitöltése után pedig apró ajándékok találtak gazdára.

A legsikeresebbnek bizonyult az Instagram fal mögötti fotózás, illetőleg a külföldi szakmai gyakorlatra való jelentkezés.

Aki töltött totót, jelentkezési lapot vagy Instagram fotófal mögött pózolt, sorsoláson vett részt. 5 ajándékcsomagot sorsoltunk ki, ezúton gratulálok a nyerteseknek:

Dolány Katalin (11. E), Szőllősi Dorina (10. D.), Andracsik Zsófia (SZÉ/12/1. N), Sárkány Tibor (1/13. C ), Lőcsei Lilla (12. D)

Mottónk: Erasmus+, mert külföldön tanulni jó, mert Székelyesnek lenni jó!

Ardainé Tóth Anikó programfelelős