A hagyományok ápolása a valahová való tartozást erősíti. A megváltozott körülmények között azonban ez komoly kihívás lehet. Éppen ezért az oktatótestület és az iskola vezetése úgy látta jónak, ha a hagyományos szalagavató helyett egy olyan alkalmat biztosítunk a végzősöknek, amely a jelenlegi helyzetben lehetővé teszi a szalagok méltó átadását és megállhatunk egy percre és visszatekinthetünk az elmúlt évekre.

Október 22-én az intézmény falai között megtartottuk a Szalagtűzést, amely során 8 végzős osztály 133 tanulója kapta meg azt a szalagot, amely egyszerre jelenti a tanulmányok végének közeledtét és egyfajta elismerést is, az eddigi évek kitartó munkája után.

Igazgató asszony köszöntőjében elmondta, hogy az eredmények kitartó munka nélkül nem jöhetnek létre. Ez a szalagtűzés alkalmat ad arra is, hogy a diákok köszönetüket fejezzük ki a családjuknak. Az előttük álló vizsgákra pedig becsülettel kell készülni, hiszen minden eredmény a jövőt építi.

Végzős osztályfőnökként minden alkalmat megragadunk arra, hogy ezt tudatosítsuk tanulóinkban, mert a megmérettetés napjai sokkal hamarabb eljönnek, mint azt bárki gondolná.

A méltó ünnepség előkészítésében és lebonyolításában szeretnénk diákjaink nevében is köszönetünket kifejezni a dekorcsapatnak, Légrádi Blankának és mindenkinek, aki valamiképpen hozzájárult ehhez az emlékezetes eseményhez.

Bődi Etelka osztályfőnök