Hírek
2025. nov. 20.
Szerbné Takács Judit
Blonde & Bond: sikeres továbbképzés Gyulán
Tegnap alkalmunk volt ellátogatni a Blonde & Bond fodrásztovábbképzésre, amelyet a Gyulai SZC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Gyula) rendezett. Intézményünket két kolléga képviselte, és nagy érdeklődéssel követtük a programot.

A képzést Adore Enikő Hairstylist vezette. Első kézből ismerhettük meg a Kemon legújabb szerkezetépítő szolgáltatásait, köztük a kötéserősítő és regeneráló kezeléseket, valamint a hajszál újjáépítésének legfrissebb módszereit. A bemutató során számos gyakorlati tippet és innovatív technikát láttunk, amelyek a mindennapi munkánkban is jól hasznosíthatók, és hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégeink számára még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.


Számunkra a Blonde & Bond nem csupán szakmai továbbképzés volt, hanem valódi betekintés a szőkítés és a hajregenerálás jövőjébe. Inspiráló élményekkel és értékes tudással tértünk haza.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a meghívást és a szívélyes fogadtatást.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Fázós, de sikeres turisztika óra
9. évfolyamos diákjaink turisztika óra keretében nyakukba vették Szarvas városát, és sikeresen teljesítették a rájuk váró feladatokat.
2026. jan. 2.
Ardainé Tóth Anikó

💙 Közösség, kreativitás, csodák – büszkék vagyunk rájuk! 💙
Vannak pillanatok, amikor az ember tanárként egyszerűen megáll, és azt érzi: ezért érdemes ezt a hivatást választani. Előző tanévben a diákönkormányzat tagjai a diákprojektverseny keretein belül egy nagy volumenű projektet valósítottak meg decemberben, amelynek minden részlete az ő kreativitásukat és lelkesedésüket dicséri.
2026. jan. 1.
Miskolczi Zsuzsanna

Bronzérem az Illéssy Gasztro Kupán – ünnepi hangulatú koktéldíszítéssel
2025.11.29-én Kisújszállás immár 13. alkalommal adott otthont az országos jelentőségű Illéssy Gasztro Kupának. A rangos megmérettetésen iskolánk 11.H osztályos pincér tanulója, Egri Aliz Jázmin Bartender kategóriában bronz minősítést szerzett, különleges, füstös és karácsonyi hangulatú díszítéssel prezentált koktéljával.
2025. dec. 2.



