SZC logo

Gyulai Szakképzési Centrum

OM kód: 203069/018 | 5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

Intézmény logo

GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Teams
 • KRÉTA

Hírek

2023. máj. 10.


Bődi Etelka

  A jövő útjára lépve

  Elérkezett a várva-várt ünnep, egy hosszú út vége sokaknak: a középiskolai évek koronája – a ballagás. Visszatekintve az elmúlt évekre minden diák más-más emlékeket őriz magában, de egy kétségtelen: meghatározó időszak van a hátuk mögött. A Víziszínház méltó keretet nyújtott ahhoz, hogy 131 végzős diákunktól elköszönjük és útjukra bocsássuk őket abban a reményben, hogy az iskolában tanultakkal jól tudnak majd boldogulni az életben. Ahogy azt iskolánk igazgatónője, Ozsváth Zsuzsanna megfogalmazta: tudjuk azt is, hogy a búcsú csak pillanatnyi, jelképes, hiszen mindig visszavárjuk őket vendégként és akár tanulóként is intézményünk falai közé.

  A jövő útjára lépve

  Az ünnepség lehetőséget biztosított arra is, hogy jutalmazzuk azokat a diákokat, akik magatartásukkal, szorgalmukkal, tanulmányi- és versenyeredményeikkel kitűntek társaik közül és öregbítették a Székely hírnevét. A Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány jutalmait Kohut Andrásné címzetes igazgató és az alapítvány kuratóriumának elnőke adta át. A Székely Mihály-díjat Szebeni Zsófia 11. H osztályos tanuló kapta szakmai és taekwon-do sport sikereiért. A Koszti Pál Emlékdíjat iskolánk néhai igazgatójának özvegye, Koszti Pálné ajánlotta fel és adta át Hajduch Nándor Milán 12. D osztályos diákunknak kiemelkedő tanulmányi eredményéért és a birkózó sport területén elért sikereiért. Mindketten követendő példaként állnak fiatalabb társaik előtt alázatukkal és nem mindennapi munkájukkal.

  Farkas Szabolcs, Nyemcsok Milán és Őze Dávid asztalosok, Szurovecz Benjámin, Varjasi Attila ás Valencsik Mira cukrászok vehettek át alapítványi jutalmat a Szakma kiváló Tanulója versenyen elért eredményes szereplésükért. Az oktatói testület jutalmakkal ismerte el a szorgalmas és eredményes diákok teljesítményét, 38 tanuló könyvjutalmat kapott szorgalmáért, közösségi munkájáért.

  A tanítás és a tanulás nem lenne hatékony támogató szülői háttér nélkül, ezért a diákok és az oktatói testület köszönetét fejezte ki a szülőknek is áldozatos munkájukért, támogatásukért, kitartásukért.

  Az elkövetkező hetek az érettségi és szakmai vizsgák izgalmával telnek, de bízunk benne, hogy a kellő tudással felvértezve jól teljesítenek majd a megmérettetéseken. Iskolánk valamennyi dolgozója nevében sok sikert és eredményes, boldog életet kívánunk nekik.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Örökös Ökoiskola lettünk

  Örökös Ökoiskola lettünk

  Célkitűzésünk: Élhetőbb Kárpát-medence: élhetőbb bolygó

  2021. nov. 24.


  Dr. Aszódi Gabriella

  Erasmus

  Erasmus

  Ha szeretsz utazni, érdekel egy jó kaland, ha szeretnéd elmélyíteni szakmai tudásodat, új barátokat szerezni, ha beszélsz idegen nyelveket és szeretnél magabiztosabb lenni a nyelvtudásodban, iskolánkban pályázhatsz és részt vehetsz külföldi szakmai gyakorlaton.

  2021. nov. 24.


  Dr. Aszódi Gabriella

  Szakmabemutató Nagyszénáson

  Szakmabemutató Nagyszénáson

  2021.10.09-én (szombaton) Mesterségek Napja rendezvényen vettünk részt Nagyszénáson, ahol az általános iskola felső tagozatos tanulói ismerkedhettek a szakmákkal.

  2021. okt. 15.


  Ozsváth Zsuzsanna


  Partnereink

  • Nemzeti Tehetség Program
  • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
  • Erasmus+
  • TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY
  • EUROPASS
  • ÖKOISKOLA
  • Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
  SZC logo

  Gyulai Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

    5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

   • Telefon: +36 66 514890

    E-mail: szarvas@gyszc.hu

    OM azonosító: 203069/018


   2023GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium