SZC logo

Gyulai Szakképzési Centrum

OM kód: 203069/018 | 5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

Intézmény logo

GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Projektek

Projektek

Széchenyi 2020 projektek

ERASMUS+

Lehetőséget kaptunk arra, hogy szakmai és személyes fejlődési lehetőségeket kínáljunk külföldi tanulási lehetőségre a tanulók és oktatók számára. Köszönjük a Tempus Közalapítványnak és az Európai Bizottságnak!
Bővebben a projektről
NTP-INNOV-21-0115 Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása „Magyarország Ökoszisztémája” A pályázat keretein belül célunk tehetséggondozó programok megvalósítása, ezen belül tanulóink természettudományos képességterületeinek fejlesztése tanítási órákon kívül és szabadidős foglalkozásokon. Fontos az eredményes tanulás elősegítése, kiscsoportos foglalkozások biztosítása, emellett a tanulók motiváltságának fokozása, az élményszerű tanulás feltételeinek megteremtése.
Bővebben a projektről
Ismét nyert a tehetséggondozói pályázatunk. Az idén Hangol-óra zenekar megvalósítására adtuk be a pályázatunkat. Több éve már, hogy mindig van kiemelkedő zenei tehetséggel bíró diákunk.
Bővebben a projektről
Új év, új mobilitás - Székelyesek Görögországban A Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Technikum 12 tanulója     2023. 06. 19 – től  szakmai gyakorlatát töltötte Görögországban - Katerini - Paralián.  Finanszírozása Európai Uniós forrásból és a Tempus Közalapítvány által történt, a diákok számára ingyenesen.
Bővebben a projektről
„Tehetségközelben” A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett a „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatására.
Bővebben a projektről

Partnereink

SZC logo

Gyulai Szakképzési Centrum


GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

Telefon: +36 66 514890

E-mail: szarvas@gyszc.hu

OM azonosító: 203069/018


2024GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium