SZC logo

Gyulai Szakképzési Centrum

OM kód: 203069/018 | 5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

Intézmény logo

GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 25.


Földesi Zoltán

    Elbúcsúztak a kollégium végzősei

    Április 24-én tartották hagyományos végzős búcsúztató ünnepségüket a kollégium diákjai és nevelői, dolgozói. A programon részt vettek iskolánk vezetői, Ozsváth Zsuzsanna igazgató, Harmati Annamária igazgatóhelyettes és Sutyinszkiné Nagy Zsuzsanna duális képzés szervező is.

    Elbúcsúztak a kollégium végzősei

    Balczóné Leszkó Klára DÖK segítő nevelő vezetésével a diákok és az oktató-nevelők megható búcsút szerveztek. A ballagó diákok idén kevesebben vannak, de örömünkre jövőre többen is tovább folytatják tanulmányaikat a Székelyben.

    A ballagók – Földesi Andrea, Lőcsei Lilla, Sebestyén Anita, Szabó Noémi,  Balogh Marcell, Kurucz Milán, Oberna Kristóf és Vass Balázs – valamint  az alsóbb évesek nevében is szép gondolatok fogalmazódtak meg az itt töltött évekre emlékezve.

    Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna kollégiumvezető kedves és megható gondolatokkal, tanácsokkal köszönt el a végzősöktől. Volt ajándékozás: emléklapok, könyvek és még Ignácz Magdolna festő, kollégiumunk önzetlen támogatójának 1-1 festményét is megkapták emlékül a búcsúzók.

    A kollégium minden diákjával közösen elfogyasztott finom csirkepörkölt túros csusza körettel, valamint a kollégium dolgozói készítette süteményekkel zárult a vacsora. Az ünnepeltek természetesen tortát is kaptak.

    Méltó zárása volt e közös program végzőseink kollégiumi életének.

    Földesi Zoltán

    GALÉRIA

    Elbúcsúztak a kollégium végzősei

    IMG_2077 másolata.JPG
    IMG_2027.JPG
    IMG_2097.JPG

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Sikeres felnőtt ágazati alapvizsga a turisztikai technikusoknál

    Sikeres felnőtt ágazati alapvizsga a turisztikai technikusoknál

    2024. május 10-én adtak számot eddigi tudásukról felnőtt turisztikai technikusaink az ágazati alapvizsgán. Igazán szép eredmények születtek, pedig előtte többen aggódtak a sikeresség miatt, mivel úgy érezték, hogy a vizsgakövetelmények bizonyos részei távol állnak tőlük.

    2024. máj. 13.


    Ardainé Tóth Anikó

    „…ha nincsen gyökered – elvisz a szél…”

    „…ha nincsen gyökered – elvisz a szél…”

    Iskolánk végzős diákjaitól május 3-án köszöntünk el ünnepélyes keretek között. A diákok életében a ballagás egy mérföldkőnek számít, melyet megosztottak szeretteikkel, oktatóikkal és diáktársaikkal. Az elegáns ünnepi díszbe öltöztetett falak közt Ozsváth Zsuzsanna igazgatónő minden osztálytól egy rájuk jellemző gondolattal köszönt el, majd mindannyiuknak Maya Angelou szavait helyezte jelképes tarisznyájukba: „Nevess annyit, amennyit csak lehet. Nevess mindig. Ez a legjobb, amit magunkért és egymásért tehetünk.”

    2024. máj. 6.


    Bődi Etelka

    „Tudomány – Egyetem – Szerelem” című előadáson jártunk

    „Tudomány – Egyetem – Szerelem” című előadáson jártunk

    2024. április 30-án iskolánk 50 tanulója vett részt a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai karán Bíró Gyula főigazgató, címzetes egyetemi docens „Tudomány – Egyetem – Szerelem” című előadásán.

    2024. máj. 3.


    Kékesiné Gulyás Ildikó


    Partnereink

    SZC logo

    Gyulai Szakképzési Centrum


    GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

    5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.

    Telefon: +36 66 514890

    E-mail: szarvas@gyszc.hu

    OM azonosító: 203069/018


    2024GySzC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium