Hírek
2025. nov. 10.
Borbély Tünde oktató
Székelyes lányok a turizmus élvonalában
Nagy büszkeség iskolánk számára, hogy Katona Réka Regina, Kiss-Jakab Nikolett és Polecsák Réka, a Székelyes lánycsapat tagjai, sikerrel képviselték intézményünket a „Ízek, borok, Balaton” címmel megrendezett Országos Turisztikai Szakmai Verseny fináléjában, melyet 2025. november 6-án tartottak a Debreceni Egyetem siófoki campusán.

A rangos eseményre 90 csapat nevezett az ország minden részéről, közülük 20 pályamunkát fogadott el a versenybizottság, majd a legjobb 8 szerezte meg a jogot a döntőben való szereplésre– köztük voltak a mi tehetséges lányaink is.
A verseny célja a fiatal szakemberek fejlődésének támogatása és a turizmus-vendéglátás ágazat népszerűsítése volt. Diákjaink ötletes programtervükkel, színvonalas előadásukkal és kreatív munkájukkal a középmezőnyben végeztek, elismerést szerezve iskolánknak.
Gratulálunk a teljesítményükhöz, és további sok sikert kívánunk a jövő megmérettetésein is!
GALÉRIA
Székelyes lányok a turizmus élvonalában



KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Fázós, de sikeres turisztika óra
9. évfolyamos diákjaink turisztika óra keretében nyakukba vették Szarvas városát, és sikeresen teljesítették a rájuk váró feladatokat.
2026. jan. 2.
Ardainé Tóth Anikó

💙 Közösség, kreativitás, csodák – büszkék vagyunk rájuk! 💙
Vannak pillanatok, amikor az ember tanárként egyszerűen megáll, és azt érzi: ezért érdemes ezt a hivatást választani. Előző tanévben a diákönkormányzat tagjai a diákprojektverseny keretein belül egy nagy volumenű projektet valósítottak meg decemberben, amelynek minden részlete az ő kreativitásukat és lelkesedésüket dicséri.
2026. jan. 1.
Miskolczi Zsuzsanna

Bronzérem az Illéssy Gasztro Kupán – ünnepi hangulatú koktéldíszítéssel
2025.11.29-én Kisújszállás immár 13. alkalommal adott otthont az országos jelentőségű Illéssy Gasztro Kupának. A rangos megmérettetésen iskolánk 11.H osztályos pincér tanulója, Egri Aliz Jázmin Bartender kategóriában bronz minősítést szerzett, különleges, füstös és karácsonyi hangulatú díszítéssel prezentált koktéljával.
2025. dec. 2.



