Hírek
2025. nov. 10.
admin
Sikeresen lezárult a kereskedelmi értékesítő képzés vizsgája Szarvason
A battonyai képzés résztvevői Szarvason adtak számot tudásukról a kereskedelmi értékesítő képzés szakmai vizsgáján. A vizsgázók felkészülten mutatták be szakmai ismereteiket az értékesítés, a vevőkezelés és a kereskedelmi folyamatok terén, bizonyítva, hogy helyt tudnak állni a modern kereskedelem kihívásaiban.

Köszönjük Benye Hajnalka, a Gyulai Szakképzési Centrum felnőttképzési koordinációs vezetője közreműködését, aki segítette a képzés megvalósítását, valamint a battonyai Művelődési Ház munkatársainak támogató háttérmunkáját.
Hálás köszönet illeti továbbá a felkészítő oktatókat, akik szakmai tudásukkal és elhivatottságukkal hozzájárultak a résztvevők sikeres vizsgájához.
Gratulálunk a sikeresen vizsgázó felnőtteknek, akik a munka és a családi élet mellett vállalták a tanulás kihívásait! Példát mutatnak az élethosszig tartó tanulás elkötelezett híveiként – köszönjük, hogy intézményünket választották céljaik megvalósításához.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Fázós, de sikeres turisztika óra
9. évfolyamos diákjaink turisztika óra keretében nyakukba vették Szarvas városát, és sikeresen teljesítették a rájuk váró feladatokat.
2026. jan. 2.
Ardainé Tóth Anikó

💙 Közösség, kreativitás, csodák – büszkék vagyunk rájuk! 💙
Vannak pillanatok, amikor az ember tanárként egyszerűen megáll, és azt érzi: ezért érdemes ezt a hivatást választani. Előző tanévben a diákönkormányzat tagjai a diákprojektverseny keretein belül egy nagy volumenű projektet valósítottak meg decemberben, amelynek minden részlete az ő kreativitásukat és lelkesedésüket dicséri.
2026. jan. 1.
Miskolczi Zsuzsanna

Bronzérem az Illéssy Gasztro Kupán – ünnepi hangulatú koktéldíszítéssel
2025.11.29-én Kisújszállás immár 13. alkalommal adott otthont az országos jelentőségű Illéssy Gasztro Kupának. A rangos megmérettetésen iskolánk 11.H osztályos pincér tanulója, Egri Aliz Jázmin Bartender kategóriában bronz minősítést szerzett, különleges, füstös és karácsonyi hangulatú díszítéssel prezentált koktéljával.
2025. dec. 2.



